Sipajte mi još jedan viski

Kažu na TV-u da je rasprodat prvi koncert Željka Samardžića. Prvi. Znači ima i drugi! Pa dajte ljudi ko ide na njegov koncert? Srećem li ja tu publiku negde u prolazu, izgleda li mi kao običan svet?
Onda se setim! JA sam bila na njegovom koncertu. Ali to je bilo davno i išla sam iz drugarskih razloga, jer je udvarač moje drugarice s kim ona nije htela da se smuva, ali joj je nešto trebao pa nije htela da ga uvredi, kupio karte pa pošto nije htela da ostane nasamo s njim, mene molila da joj pravim društvo, a i ja nisam htela da budem sama sa njima pa sam povela Čombeta.
I tako smo mi završili u Sava centru, i bis odslušali jer je taj udvarač baš voleo Grlicu, a posle mu pukao čir na želucu pa je od dugog ležanja u bolnici zaboravio moju drugaricu i više nismo morali na koncerte. Ako ikog zanima kako se sve to završilo.
I jesmo jednom dobili neki njegov CD uz dva jogurta, pa kad nam u starom autu riknuo radio malo njim razbijali tišinu, ali kunem se da smo CD bacili kad je dvogodišnja Jana rekla bratu:”Ne tleba mi kluc snejedno uci-cu”.
I jeste na našoj svadbi jedan pijani drug 5 puta naručio Kafansku pevačicu…
Jel i vi vìdite da je od mene sudbina napravila fana Željka Samardžića??
Tačno mi je vreme za neku koktel vakcinu, jel radi Torlak još uvek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *